Òmnium Bages-Moianès va renovar ahir parcialment la junta, que manté Jordi Corrons i Boix a la presidència. L'acte es va celebrar a Espai Òmnium i la vetllada també va servir per presentar la memòria d'activitats i l'estat de comptes el 2018. Així mateix es va aprovar el pla de treball i el pressupost per al 2018.

L'única candidatura presentada, que va obtenir 33 vots dels socis assistents, està formada per Jordi Corrons i Boix (presidència), Enric Massaneda i Drets (tresoreria) i les vocalies: Maria Camp i Pla, Anna Grau i Torres, Laura Isanta i Puig, Robert Martí i Ferrer, Jaume Puig i Ibáñez i Montse Pujol i Malagarriga.

La resta de càrrecs que continuen a la junta són: Llorenç Capdevila i Roure (vicepresidència), Marta Torra i Oliveres (secretaria) i les vocalies: Delfina Corzan i Melgosa, Jordi Estrada i Carbonell, Llorenç Planes i Casals i Joan Vilamala i Terricabras.

En la cloenda de l'assemblea, el vicepresident tercer d'Òmnium nacional, Joan Vallvé, va explicar la posició de la direcció de l'entitat davant del judici que afronta el seu president, Jordi Cuixart.