Toni Albà i Fermí Fernández amb l'espectacle Ossos; la música de Manu Guix i la seva banda; Mort a les cunetes, del manresà David Pintó i l'igualadí Joan Valentí; els poemes musicats d'Ivette Nadal amb Caïm Riba i l'humor de Fel Faixedas amb Bona nit benparits. Aquests són els cinc espectacles que ha programat l'Ajuntament de Sant Fruitós, de febrer a abril, i que integren la nova temporada escènica del Teatre Casal Cultural.

El primer dels espectacles serà Ossos, amb Toni Albà i Fermí Fernández, aquest dissabte (21 h, 12 ?), un muntatge amb dos gossos que es comporten com humans... i dos científics que no paren de fer el gos. La segona proposta, el dissabte 16 de març (21 h, 12 ?) serà musical, amb Manu Guix & Band. L'artista presentarà Després de tot, un recull de tretze cançons vitals que es mouen entre el pop i el soul d'autor. El 30 de març (21 h, 5 ?) es podrà veure Mort a les cunetes, que narra l'afusellament de vuit republicans, civils, la nit del 9 de febrer del 1939. La quarta proposta, Arbres, Mars i Desconcerts, és el poemari d'Ivette Nadal, acompanyada del músic Caïm Riba. Entre el pop i la bohèmia, el duet busca l'essència de l'ànima i una forma especial de cantar les cançons i de recitar els poemes. L'espectacle es podrà veure el dissabte 6 d'abril (21 h, 5 ?). La temporada es clourà el 27 d'abril (21 h, 10 ?) amb el primer projecte en solitari de Fel Faixedas, després de 12 anys a Teatre de Guerrilla. A Bona nit benparits! Faixedas interpreta 5 peces musicals i, entre cançó i cançó, explica la seva manera de veure el món.

Les entrades per als espectacles es poden adquirir a l'Àrea de Cultura, al Nexe-Espai de Cultura, a la Biblioteca Municipal o a https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos