El teatre familiar de Catalunya té un any més presència a Feten, la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas. Un total de 20 companyies catalanes participaran a la 28a edició de la fira, que tindrà lloc a la ciutat asturiana de Gijón entre el 17 i el 22 de febrer, entre els quals hi haurà el clown manresà Marcel Gros, que presentarà Encuentracuentos. També portaran els seus espectacles Anna Confetti; Cal Teatre; Cia. Giramagic; Cia. Minimons; Cia. Ytuquepintas; Companyia de Comediants La Baldufa; Companyia Pep Bou); Ferroluar; Festuc Teatre; GAAC; Galiot Teatre; Guixot de 8; Kolektiv Lapso Cirk; L'Animé Visual Theatre; Mimaia Teatro; Tombs Creatius; Xirriquiteula Teatre; Zero en Conducta i Zum-Zum Teatre.

A més de les vint companyies catalanes, la programació es complementarà amb produccions de tot l'Estat espanyol, d'Alemanya, Bèlgica, EUA, França, Itàlia, Israel, Mèxic, Noruega, Portugal i la República Txeca. Les 86 companyies programades oferiran més de 200 representacions dels seus espectacles en una trobada de referència, oportunitat i negoci anual per als professionals, programadors i creadors del sector. Catalunya i Astúries encapçalen la presència de l'Estat espanyol en la fira.

Mostra Igualada es presenta

Els responsables de l'organització de la Mostra Igualada presentaran a Feten la programació i les activitats professionals que tenen previstes per la propera edició. El mercat estratègic del teatre infantil i juvenil de Catalunya celebra enguany la seva 30a edició. L'acte es farà el dijous 21 de febrer a les 14 hores a l'hotel Begoña.