19 de febrer de 2019
19.02.2019

Quim Masferrer, Natxo Tarrés i Santi Arisa faran les 12 campanades per l'aniversari del Kursaal

Serà demà dimecres, a les 12 de la nit, al pati del teatre, després de diferents actuacions musicals

19.02.2019 | 14:37
Imatge de la reinauguració del Kursaal, el 2007

El Kursaal tancarà demà dimecres 20 de febrer, el 12è aniversari de la reinauguració del teatre amb les 12 campanades que protagonitzaran Quim Masferrer, Natxo Tarrés i Santi Arisa a les dotze de la nit al pati del Kursaal.

Aquesta és una de les accions per celebrar els 12 anys del Kursaal, una festa que començarà a les 11 de la nit al pati amb actuacions i números musicals amb la col·laboració dels ballarins de 'Cabaret33', l'Escola de Dansa Julieta Soler, Manresa Teatre Musical (MTM) i el grup de música Bob i el Lladre. El manresà Jordi Callau conduirà l'acte que es clourà a les 12 de la nit amb 12 campanades a càrrec de Quim Masferrer, Natxo Tarrés i Santi Arisa.

50% de descompte

A més, aquest dimecres, des de les 12 del matí fins a les 12 de la nit, es podran comprar entrades amb la tarifa del 50% de descompte de tots els espectacles programats per aquesta temporada fins el mes de juny, excepte l'espectacle de Les Luthiers, i els cicles d'Imagina't, Petit Kursaal, Gust de Jazz i del cicle ? de Música.

Carles Cases a la Sala Petita i la darrera xerrada del cicle "Manresa des d'una altra Mirada", amb Quim Masferrer i Natxo Tarrés, a la sala gran.

D'altra banda, a l'entorn de l'aniversari avui i demà dimecres (dies 19 i 20 de febrer) a les 20 h, la sala petita acollirà el dos últims concerts del compositor i pianista sallentí Carles Cases. I a la sala gran, demà dimecres 20 de febrer a 2/4 de 10 del vespre, l'actor Quim Masferrer i el músic Natxo Tarrés protagonitzaran la darrera xerrada del cicle "Manresa des d'una altra mirada" impulsat per l'Ajuntament de Manresa, sota el títol: "Festa és cultura, Manresa cor de la festa".

Amb motiu del 12è aniversari, Canal Taronja emetrà el documental "Kursaal, la força de la gent" el dijous 21 de febrer a les 14.30 h , 22 h i 2 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.