El Kursaal tancarà demà dimecres 20 de febrer, el 12è aniversari de la reinauguració del teatre amb les 12 campanades que protagonitzaran Quim Masferrer, Natxo Tarrés i Santi Arisa a les dotze de la nit al pati del Kursaal.

Aquesta és una de les accions per celebrar els 12 anys del Kursaal, una festa que començarà a les 11 de la nit al pati amb actuacions i números musicals amb la col·laboració dels ballarins de 'Cabaret33', l'Escola de Dansa Julieta Soler, Manresa Teatre Musical (MTM) i el grup de música Bob i el Lladre. El manresà Jordi Callau conduirà l'acte que es clourà a les 12 de la nit amb 12 campanades a càrrec de Quim Masferrer, Natxo Tarrés i Santi Arisa.

50% de descompte

A més, aquest dimecres, des de les 12 del matí fins a les 12 de la nit, es podran comprar entrades amb la tarifa del 50% de descompte de tots els espectacles programats per aquesta temporada fins el mes de juny, excepte l'espectacle de Les Luthiers, i els cicles d'Imagina't, Petit Kursaal, Gust de Jazz i del cicle ? de Música.

Carles Cases a la Sala Petita i la darrera xerrada del cicle "Manresa des d'una altra Mirada", amb Quim Masferrer i Natxo Tarrés, a la sala gran.

D'altra banda, a l'entorn de l'aniversari avui i demà dimecres (dies 19 i 20 de febrer) a les 20 h, la sala petita acollirà el dos últims concerts del compositor i pianista sallentí Carles Cases. I a la sala gran, demà dimecres 20 de febrer a 2/4 de 10 del vespre, l'actor Quim Masferrer i el músic Natxo Tarrés protagonitzaran la darrera xerrada del cicle "Manresa des d'una altra mirada" impulsat per l'Ajuntament de Manresa, sota el títol: "Festa és cultura, Manresa cor de la festa".

Amb motiu del 12è aniversari, Canal Taronja emetrà el documental "Kursaal, la força de la gent" el dijous 21 de febrer a les 14.30 h , 22 h i 2 h.