La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest cap de setmana dos grans concerts i pels quals ja s'han exhaurit totes les entrades: avui divendres, 22 de febrer a les 21h, Antonio Orozco presentarà el seu últim àlbum, "Único" i demà dissabte, 23 de febrer a les 21h, la banda de Sau presentarà el concert homenatge SAU30.

Antonio Orozco - Avui divendres a les 21 h

Amb més d'1.500.000 de discs venuts, 9 discs de platí i 1 disc d'Or, Antonio Orozco és un dels artistes més reconeguts del panorama estatal. Guanyador del Premi Ondas 2003 al "Millor Artista en Directe", va ser nominat en l'edició del 2012 en els Latin GRAMMY entre els millors compositors del món per la seva cançó "Estoy hecho de pedacitos de ti".

El concert d'avui divendres al Kursaal és el primer després de la infecció viral que va patir Antonio Orozco i que el va obligar a suspendre els concerts de Múrcia, Granollers i Palma de Mallorca. En el concert d'avui es podran escoltar les grans cançons que formen part de la seva discografia, portades a la màxima expressió, amb una posada en escena cuidada fins al més mínim detall.

SAU30 - dissabte, 23 de febrer a les 21 h

El 31 d'octubre del 1987, SAU feia la seva primera actuació a Vilanova de Sau (Osona) i allà començava un viatge que els va portar a ser un dels grups de pop rock català més important i internacional de tots els temps. Aquest viatge finalitzava la matinada del 13 de febrer de 1999, amb la mort del seu cantant Carles Sabater, després d'un concert.

Durant els seus 12 anys d'existència, SAU va assolir un èxit inqüestionable, que els va portar a ser una de les bandes catalanes que més discos ha venut en tota la història i a tenir un públic que, tot i la desaparició del grup, encara a dia d'avui es manté fidel.

SAU30 és el projecte que retornarà als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, tot l'equip que formava part de la popular banda osonenca. Músics, tècnics, road mànagers i, en definitiva, l'estructura que els va convertir en un dels grups més importants del panorama musical català.