La sèrie "Hache", que produeix Weekend Studio per a la plataforma Netflix, continuarà demà el rodatge a Manresa. Si no hi ha canvis, serà el darrer dia de filmació a la capital del Bages d'aquesta producció ambientada a la Barcelona dels anys 60. Per aquest motiu, hi haurà talls de trànsit puntuals a la Baixada de la Seu, Parc de la Seu, plaça dels Drets, carrer Piques, Santa Llúcia, Vallfonollosa, plaça d'en Creus i plaça Major.

Les diverses afectacions de mobilitat als carrers del Centre Històric de la ciutat, que són les següents:

Es prohibirà l'estacionament a la Baixada de La Seu, Plaça dels Drets i carrer Piques.

De les 10 h a les 17.30 h es tallarà el trànsit de vehicles per la Baixada de la Seu i Parc de La Seu. També es realitzaran talls de trànsit puntuals a carrer Santa Llúcia.

De les 15 h a les 17.30 h es tallarà el trànsit de vehicles pel carrer Santa Llúcia, Vallfonollosa, Plaça d'en Creus i carrer Piques.De les 18 h a les 21 h es tallarà el trànsit de vehicles autoritzats per Plaça Major.

Ambientada en el món de la droga a la Barcelona dels anys 60, "Hache" explica la història d'Helena (Adriana Ugarte), una prostituta que acabarà assumint el control del tràfic d'heroïna que dirigeix Malpica (Javier Rey), cap d'una banda mafiosa. A l'altra banda de la llei, l'inspector Alejandro Vinuesa (Eduardo Noriega). Manresa ha estat un dels escenaris de la sèrie, que es va començar a rodar el passat novembre