El cicle Gust de Jazz, que des del 2015 porta al Kursaal concerts de jazz en un ambient de club on poder fer un mos i escoltar jazz de qualitat, tornarà aquesta temporada amb Chino & The Big Bet + Sax Attack (24 de març) i Gnaposs Quintet (12 de maig).

El cicle arrencarà el diumenge, 24 de març a les 20 h, amb un dels protagonistes de l'escena jazzística de Barcelona: Chino. Nascut a Argentina i establert a Barcelona des del 2000, és ara un artista amb una gran projecció internacional. La seva tècnica a la guitarra slide i el seu carisma a l'escenari l'han portat per sales i festivals d'Europa i Estats Units amb un èxit indiscutible. També destaca la seva tasca com a docent i cofundador de l'Escola de Blues de Barcelona i la de coordinador de la Jam Sessions del Harlem Jazz Club i el Barcelona Pipa Club. Ara és al capdavant de Chino & The Big Bet, juntament amb Fede Salgado (contrabaix) i Jake Klamburg (bateria). Al Kursaal els podrem veure acompanyats pels Sax Attack, amb Pol Padrós i Pol Prats al saxo tenor.

El cicle continuarà el 12 de maig a les 20 h amb Gnaposs Quintet, integrat per David Muñoz, Pere Foved, Jordi Franco, Jimmy Jenks i Matthew Simon. Aquest quintet salta còmodament d'estil a estil d'una manera electrificant, fresca i única. Funk, rock, blues, country, jazz i el que els vingui al cap en les seves improvisacions. Sens dubte, Gnaposs té una veu musical pròpia. El seu repertori combina temes propis amb revisions personals de clàssics d'artistes com James Brown, Beatles o Stones.

El Cicle Gust de Jazz permet prendre alguna cosa o fer un mos mentre es gaudeix de bona música en un ambient de club amb taules disposades buscant la màxima proximitat a l'escenari. El cicle Gust de Jazz és una iniciativa conjunta de l'Espai Gastronòmic del Kursaal i el teatre, que va arrencar l'abril del 2015 amb el concert de Biel Ballester Trio i des d'aleshores han passat per la Sala Petita personalitats destacades del panorama jazzístic com Susana Sheiman, Coloma & Tharrats, The Suitecase Brothers, Randy Greer o Ignasi Terraza. En total la Sala Petita del Kursaal ha acollit onze concerts que han aconseguit un ple absolut amb un total de 1230 persones amb les entrades exhaurides en tots els concerts programats fins a dia d'avui.

Les entrades per veure Chino & The Big Bet + Sax Attack i Gnaposs Quintet tenen un preu de 15€ (12 euros, majors de 65 anys i menors de 25 anys, Escoles de Música i amb el Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, i per internet a www.kursaal.cat.

I aquest dijous a l'Espai Gastronòmic del Kursaal, 'Dijous llarder a ritme de Jazz'

L'Espai Gastronòmic acollirà aquest dijous, 28 de febrer a les 21:30h, el duet format per Toni Solà (saxo) i Marc Martín (piano) amb motiu de la celebració del Dijous llarder. Una vetllada a ritme de jazz amb un proposta gastronòmica ideada especialment per a l'ocasió. El preu per assistir al 'Dijous llarder a rimte de Jazz' és de 30€ (25€ entrada anticipada). Més informació i reserves a https://restaurantkursaal.cat o per telèfon al 93 872 21 88

Les entrades per veure Chino & The Big Bet + Sax Attack i Gnaposs Quintet tenen un preu de 15 € (12 euros, majors de 65 anys i menors de 25 anys, Escoles de Música i amb el Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, i per internet a www.kursaal.cat.

I aquest dijous a l'Espai Gastronòmic del Kursaal, "Dijous llarder a ritme de Jazz"

L'Espai Gastronòmic acollirà aquest dijous, 28 de febrer a les 21.30 h, el duet format per Toni Solà (saxo) i Marc Martín (piano) amb motiu de la celebració del Dijous llarder. Una vetllada a ritme de Jazz amb un proposta gastronòmica ideada especialment per a l'ocasió. El preu per assistir-hi és de 3 0€ (25 € entrada anticipada). Més informació i reserves restaurantkursaal.cat o per telèfon al 93 872 21 88