Segonamà, conjuntament amb Txarango, han estrenat la cançó "Crida", quart single del darrer disc "Respira". El videoclip, realitzat per Gerard Cardona, serveix per presentar el Crida Tour, la seva gira més exigent, que s'estrena avui a la Sala Apolo de Barcelona

El videoclip de "Crida", la producció més ambiciosa del grup tarragoní, és l'acompanyament perfecte de la cançó per tal de transmetre la festivitat que tant representa a ambdós grups. La inspiració d'aquest vídeo arriba des del continent americà, amb una clara estètica urbana. Aquesta cançó juga amb els ritmes càlids propis de la cúmbia i la salsa llatina. Té una càrrega molt positiva amb un missatge d'amor propi i individual que vol trencar el concepte d'amor idíl·lic i de mitja taronja.

Segonamà neix a la demarcació de Tarragona. El primer disc Endinsa't els va portar tres nominacions dels premis Enderrock 2016. Ara, després de set anys d'escenaris a l'esquena i 130 concerts, el grup es planteja aquest segon disc com un gran repte a assolir.

"Respira" és un recull de deu cançons plenes de diversitat musical, les lletres despullen la realitat del grup, ja que la majoria estan basades en les seves vivències. El disc va ser enregistrat i mesclat als estudis Can Perdaler (Artés) de setembre de 2017 a novembre de 2017 de la mà de David Rosell. La masterització ha anat a càrrec de Nicolás Litwin als estudis Mastering Mansion (Madrid).

Musicalment el grup segueix jugant i fusionant estils. Així, en aquest treball podem apreciar trets de salsa, rock, pop, reggae, i inclús la primera bachata en català, que tanca el disc. Aquest treball compta amb les col·laboracions especials de Txarango a "Crida", de Che Sudaka a "El Porvenir" i de Doctor Prats a "Tot el que escoltareu".

En aquests set anys de trajectòria, Segonamà ha anat trepitjant més d'un centenar d'escenaris de Catalunya i del País Valencià, incloent festivals com l'Acampada Jove i el Bioritme.