La banda EnZel presentarà dissabte (21 h) a la Sala Petita del teatre Kursaal (DiscMedi, 2019), el seu segon treball d'estudi. El grup de pop, ubicat a les Borges Blanques, compta amb la incorporació recent com a cantant i guitarra del manresà Jos Racero. També s'hi ha afegit Roger Cornudella (teclat), un instrument que propociona una nova sonoritat a les cançons. Completen EnZel Toni Cambrodí (guitarra), Ramon Figueras (guitarra), Xavi Jové (baix) i Josep Pagés (bateria).

Seguint la línia encetada al primer treball, «Capità inoprufèn» (2017), l'amic Miki Arbizu comparteix amb la banda diferents missatges enviats a tercera. A partir d'aquí, els músics creen la melodia i l'harmonia de la cançó. Finalment, la composició es porta al local d'assaig, on entre tots es proposen els primers arranjaments i la composició final.

El primer senzill de «Mel i llimó» és «Et somio», que narra la història d'una persona amb qui es pensa molt més del que es veu. És estiu i el protagonista voldria passar molta més estona amb ella però, per diferents circumstàncies, no és possible. De fet, els integrants d'Enzel asseguren que «El somio» explica una història que conté molts punts de connexió amb el seu segon àlbum. Expliquen que «Mel i llimó» «és un somni que, després de moltes circumstàncies i un estiu ple de fragàncies, ja està disponible». En la visita d'EnZel a Regió7 per presentar el concert d'aquest dissabte, Jos Racero i Ramon Figueras han interpretat aquesta cançó.