Test, el Festival de la Xarxa Testimoni Escènic, ha obert el termini per enviar propostes, que finalitzarà el proper diumenge 31 de marc?. El Test està obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges...), de curta durada (màxim 22 minuts), per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, cosa que augmenta l'experiència dels espectadors i la intensitat de l'espectacle. El Festival Test està format per un cap de setmana inaugural a Avinyó, els dies 5 i 6 de juliol. A partir d'aquí i durant els caps de setmana de setembre, octubre i novembre, es repartiran les propostes pels 11 nuclis de la Xarxa TE.

Hi ha dues modalitats de presentació: mitjanc?ant un intercanvi amb tres passis al Test d'Avinyó a canvi d'una setmana de residència de creació a la Residència d'artistes Cal Gras (per al desenvolupament de nous projectes de la companyia); o mitjançant remuneració amb tres passis al Test d'Avinyó amb una remuneració de 300 euros + IVA (per a tres passis). En ambdues modalitats si el projecte és seleccionat pels altres pobles de la xarxa es proposa un caixet de 300 euros + IVA (per a tres passis) per poble on es programi.

Els projectes s'han d'enviar per correu electrònic a l'adreça testimoni.escenic@gmail.com i s'anunciarà el veredicte a les companyies (seleccionades o no) a final d'abril. Per a més informació podeu consultar la pàgina web festivaltest.cat.