'Mula'

Clint Eastwood torna a la gran pantalla amb 'Mula' com a director i com a actor, un any després de dirigir '15:17 Tren a París'. En aquesta ocasió, Eastwood es posa a la pell d'Earl Stone, un home d'uns 80 anys sol i arruïnat que s'enfronta a l'execució hipotecària del seu negoci i a qui ofereixen un treball en el qual només ha de conduir. Sense saber-ho, Earl s'acaba convertint en un correu de drogues per un càrtel mexicà. Earl ho fa tan bé, que la seva càrrega augmenta exponencialment i se li assigna un controlador, però ell no és l'únic que vigila a Earl, sinó que també ho fa un agent de la DEA.

'Capitana Marvel'

Arriba a la gran pantalla una de les estrenes més esperades d'enguany pels fans de superherois: 'Capitana Marvel' protagonitzada per Brie Larson i dirigida per Anna Boden i Ryan Fleck. La història narra com Carol Danvers es va convertir en una de les heroïnes més poderoses de l'univers quan la Terra es veu atrapada enmig d'una guerra galàctica entre dues races alienígenes. La cinta s'ubica a la dècada dels 90 i és la primera de la superheroïna en l'univers cinematogràfic de Marvel.

'70 Binladens'

A '70 Binladens', Emma Suárez és Raquel, una dona desesperada que necessita 35.000 euros (coneguts col·loquialment com a '70 binladens') i els necessita en les pròximes 24 hores. La seva única esperança és aconseguir un préstec bancari. Això dona un gir en el moment en què dos atracadors (Nathalie Poza i Hugo Silva) entren al banc on es troba la Raquel i tenen a tots els presents com a ostatges. El director de '70 Binladens', Koldo Serra, va assegurar al Festival de Sitges que la idea era "allunyar-se dels thrillers moderns d'atracaments tecnològics i que volien fer una cosa més propera".

Koldo Serra va explicar que la seva aposta era que '70 Binladens' s'apropés més a films com 'La estanquera de Vallecas' d'Eloy de la Iglesia o 'Tarde de perros', de Sidney Lumet, que no pas a 'Plano oculto', d'Spike Lee, protagonitzada per Denzel Washington.

'Háblame de ti'

Des de França, s'estrena la comèdia dramàtica 'Háblame de ti' dirigida per Hervé Mimran i protagonitzada per Fabrice Luchini. Al film, Alain és un home de negocis respectat i un orador brillant i a la seva vida no hi tenen lloc ni l'oci ni la família. Un dia pateix un vessament cerebral que té conseqüències en la seva parla i memòria i afecta la seva carrera professional. Rep en la seva rehabilitació el suport de Jeanne, una jove logopeda, qui tindrà un paper molt important en la seva vida.

'La mujer de la montaña'

'La mujer de la montaña' és una pel·lícula islandesa de Benedikt Erlingsson que va guanyar al Festival de Sevilla, el premi del públic entre altres reconeixements. Als seus 50 anys, Halla, professora de cant, declara la guerra a la indústria local de l'alumini, que està contaminant el seu país. Per això, pren tot tipus de riscs amb la finalitat de protegir el medi ambient a Islàndia.

'La noche devoró al mundo'

Després del seu pas també pel Festival de Sitges, arriba a la gran pantalla la francesa 'La noche devoró al mundo' dirigida per Dominique Rocher. En plena festa en un apartament parisenc, Sam creu que és hora de retirar-se. Tanmateix, la nit s'allarga i, al matí següent, quan es desperta i obre la porta, Sam descobreix que els convidats s'han convertit en no-morts i que la ciutat ha estat arrasada.

'Las herederas'

Des de Paraguai, s'estrena 'Las herederas' amb direcció i guió de Marcelo Martinessi. Des de fa més de 30 anys, Chela (66) i Martina (67) viuen juntes. Elles tenen més de 60 anys i els diners que van heretar se'ls hi acaben. Quan la Martina va a la presó per no poder pagar els seus deutes, la Chela comença a proveir a dones grans de famílies acomodades amb un servei de taxi que l'ajuda a poder mantenir-se. És així com coneix la Josefina, 20 anys menor que ella, amb qui connecta ràpidament.

'Corgi, les mascotes de la reina'

Aquesta setmana s'estrena en català el film d'animació 'Corgi, les mascotes de la reina' de Ben Stassen. El Rex és el corgi de la reina i va ser un regal del príncep Felip. No fa prou bondat, però, sens dubte, és el favorit de la reina, tot i que un dia fica la pota ben ficada.