El grup català de trap Las Vvitch es va donar a conèixer fa tres anys amb el tema "Yo no soy tu bitch" que ja acumula més de 100.000 visites al seu canal oficial de Youtube. El grup es caracteritza per reivindicar la lluita feminista en cada un dels seus temes i també en canviar algun dels trets que fan del trap un gènere musical que en moltes ocasions es pot relacionar amb el masclisme. Per conèixer una mica més aquest grup, fem un repàs dels 7 millors temes de Las Vvitch.

'Yo no soy tu bitch'

El tema més conegut del grup i amb el que es van donar conèixer. La cançó parla del masclisme i el mal ús de la paraula 'bitch' en la música, especialment en el trap.

'Enamorada de la copa'

Utilitzant la base de la cançó d'OT Genesis, 'Coco', Las Vvitch promocionen l'ús de la copa menstrual mitjançant la lletra de la cançó.

'Cucu'

Un dels temes més moguts del duo català. Des d'un punt de vista més humorístic que en les cançons anteriors, fan una crítica de l'apropiació cultural entre d'altres aspectes.

'Nice'

A 'Nice' fan una reivindicació d'ellse mateixes, com a grup i individualment, dient que són com són i no se'n amaguen.

'Ritval'

Un dels millors temes des del punt de vista instrumental i també pel que fa al videoclip. Possiblement el més treballat del grup.

'La paquera'

Aquesta cançó és una de les més reivindicatives de Las Vvitch. Concretament defensa la ètnia gitana i tracten la tradició des d'un punt de vista femení.

'Vvaterproof'

Acabem amb un tema que ja té dos anys però que no deixa indiferent a ningú. En aquest es fa una dura crítica al masclisme a través d'interessants metàfores.