L'espectacle Bona gent protagonitzat pel reconegut actor Quim Masferrer obrirà el diumenge 24 de març la programació del cicle Batecs Culturals, a l'auditori Valentí Fuster de Cardona. De març a juliol, aquesta iniciativa portarà fins a cinc propostes escèniques i musicals a la localitat ducal.

El muntatge de Masferrer reprodueix el reeixit format del programa televisiu El Foraster, però interpel·lant els espectadors de la funció en directe. Des de la seva estrena, l'espectacle ha estat un èxit de públic arreu on va.

La segona cita dels Batecs tindrà lloc el divendres 12 d'abril amb el conjunt local Firabar Big Band -creat per Marc Martínez, Nil Mujal i Toni Lara-, que interpretarà un repertori de jazz i swing, acompanyats de dos ballarins.

Joan Dausà presentarà el seu darrer treball discogràfic, Ara som gegants, el dissabte 18 de maig. El teatre familiar i la màgia tindran el seu torn el 8 de juny amb Voilà, de l'il·lusionista Sergi Buka. La cloenda del cicle tindrà lloc el 28 de juliol amb el concert teatralitzat Des de mi ventana, on figura el cardoní Dídac Flores.

Les entrades ja són a la venda a la pàgina web cardonaturisme.cat i també es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de la localitat cardonina (de dilluns a diumenge, de 10 a 14 h; i divendres i dissabte, de 16 a 19 h). Si en queden, també hi haurà tiquets a les taquilles abans de cada funció.