Abans de començar, Joan Morros recordava els autocars que havien organitzat feia anys des del Galliner per anar a veure Les Luthiers a Barcelona. Dimarts, el conjunt musicohumorístic va actuar per primer cop al Kursaal, exhaurint entrades i davant d'un públic emocionat que va ovacionar la formació després de gairebé dues hores de funció. Presentaven Viejos hazmerreíres, un espectacle antològic dels seus millors números en què humor i música van de la mà i que va començar amb la sarsuela Las majas del Bergantín.

Els sis components de la mítica formació argentina, amb un vestuari impecable, van aparèixer a escena, coberta per una moqueta vermella, per oferir una primera peça plegats. Després, dos d'ells s'asseurien en una taula amb dos micròfons en un cantó de l'escenari per començar la retransmissió de Radio Tertulia. El programa és el fil conductor de l'espectacle.

Sempre en clau d'humor, els dos locutors tracten temes ben diversos, alternant-los amb la presentació de temes musicals. Una de les formacions que sonen en aquesta peculiar emissora és el grup Rebaño, un quartet que té la particularitat de tocar instruments curiosos fets a partir d'una dutxa, un bidet o un seient de vàter. Els diferents números que van succeint a l'escenari varien quant a la formació: quartet, trio o en duo, com al vals culinari Receta postrera. Una recepta cantada que interpreten amb una bateria de cuina feta amb onze paelles i sis olles i que toquen amb unes culleres de fusta.

Els anglesos London Inspection també sonen a Radio Tertulia i són entrevistats pels dos locutors. Aquests en fan una traducció tan alternativa que es converteix en un dels moments més divertits de la nit. L'escenari va ser un constant anar i venir de canvis, acabant amb un número que concentrava un gran nombre d'instruments.