Ricardo Marín és un dels músics més sol·licitats dins del panorama estatal. Actual guitarrista i director musical de la gira de Manolo García, ha tocat amb artistes de la talla de Miguel Ríos, Antonio Vega, Los Secretos, Raimundo Amador, David Summers o Ariel Rot, entre d'altres.

Ara presenta "Los lunes al song", un projecte musical en solitari que va començar fa just quaranta dilluns, quan se li va acudir la idea d'endolcir amb música el que de ben segur és el dia més feixuc de la setmana. Des d'aleshores ell i la seva guitarra acústica, fidels a la cita, i fossin on fossin aquest dia de la setmana, ha anat penjant un vídeo versionant un tema. De vegades a casa, d'altres enmig de la gira, als assajos o abans de pujar a qualsevol escenari.

A l'altra banda de les gravacions hi ha Eva Nilsen, que posa color a la música i aconsegueix que cada història arribi al públic a través de les xarxes socials. La última entrega, la d'aquest dilluns, es va gravar als estudis Music Lan d'Avinyonet de Puigventós, on aquests dies Ricardo Marín està assajant amb Manolo García i la resta de la banda preparant la gira d'enguany. Aquesta nit al Voilà de Manresa (22 h), el músic hi oferirà un recull de cançons que han marcat tota una època, combinades amb temes propis. Al concert comptarà amb la col·laboració de diversos convidats.