19 de març de 2019
19.03.2019
Regió7

El Kursaal veu avui una obra amb pares i mares d'acollida sobre la seva experiència

18.03.2019 | 22:30
El Kursaal veu avui una obra amb pares i mares d'acollida sobre la seva experiència

La Sala Petita del Kursaal acollirà avui dues funcions (a les 16.30 i a les 20 h) de l'espectacle Compartint famílies, de Gemma Julià. Un muntatge divertit i alhora emotiu de creació col·lectiva, interpretat per mares i pares d'acollida amb l'objectiu de donar a conèixer l'experiència d'oferir una llar a un infant tutelat de la Generalitat de Catalunya.

Compartint famílies mostra un peculiar grup de doctors i doctores del Departament de Segones Oportunitats de la Universitat de Teixits Familiars en la celebració del primer Simpòsium Mundial de Famílies Mar de Núvols. El suposat simpòsium acull excepcionals testimonis en directe de mares i pares d'acollida i inclou la presentació del Gran Diccionari sobre l'acolliment.

D'inici a fi, els actors i actrius no deixen l'escenari. Passen d'un registre còmic i dinàmic a un de simple i emotiu traient-se i posant-se una bata blanca. L'espectacle es va estrenar el maig del 2017 al Centre Cultural l'Albareda de Barcelona. L'entrada per veure Compartint famílies és gratuïta però cal recollir invitació prèviament a les taquilles del Kursaal o per Internet a www.kursaal.cat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.