El lliurament dels Premis Regió7, que tradicionalment se celebra a la sala Plana de l'Om, es trasllada enguany al teatre Kursaal. Els guardons són una part principal de l'acte que el diari hi organitza el dia 2 d'abril a les 7 de la tarda per commemorar el 40è aniversari.

L'acte tindrà la presència d'un membre del Govern de la Generalitat i inclourà pinzellades de música, art i humor. Li donarà un caràcter especial el fet que, abans del lliurament dels premis, el diari expressarà el seu reconeixement a les persones que han fet possible que un bisetmanari creat amb recursos precaris el 1978, hagi arribat a ser un diari d'informació general que apareix set dies a la setmana, és líder a la Catalunya Central, ocupa seixanta persones i és llegit cada dia per 35.000 persones en l'edició de paper i per 24.000 usuaris diferents cada dia en l'edició digital. Aquest salt ha estat possible només gràcies a l'encert i l'esforç dels fundadors, a les aportacions que hi han fet totes i cadascuna de les persones que hi han treballat, als subscriptors que hi han cregut (una trentena dels quals ho són des del primer dia), als anunciants que han valorat la seva capacitat per fer arribar productes i serveis a un públic ampli, i a tots els qui l'han comprat i llegit durant tot aquest temps. Aquests reconeixements seran expressats en persona o a través de vídeos a l'escenari del Kursaal. Al final de l'acte, que es preveu que duri dues hores, se servirà una copa de cava i un petit aperitiu als assistents al pati del teatre.

Per assistir-hi cal reservar localitat a l'avançada. Es pot fer clicant el document que hauran rebut els qui hagin estat convidats per cor-reu electrònic, o també entrant a regio7.cat. Inscriure's és obert a tothom. Qui hagi estat inscrit correctament rebrà, els dies anteriors a l'acte, un correu electrònic amb una localitat que el situarà en unes determinades files del teatre. Els qui ho desitgin també poden fer el tràmit trucant al 938772233. La inscripció estarà oberta fins a mitjan setmana que ve.