Coincidint amb l'estrena de la pel·lícula "7 raons per fugir", dels directors manresans Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, aquest divendres s'inagurarà als Multicinemes Bages Centre, l'exposició titulada "7 Raons per fer cinema", una mostra sobre el procés de creació del film que ja arriba a les sales. A les 7 de la tarda, dos dels tres directors, Gerard Quinto i David Torras inauguraran la mostra i, després, presentaran la pel·lícula, a les 20.20 h, a la sala 4

Manresa ja va poder veure la preestrena del film, ara fa uns dies, en una sessió al Kursaal. El film es va estrenar mundialment a Austin, al festival South by Southwest (SXSW) i va formar part de la secció oficial del Festival de Màlaga. Aquesta setmana també ha tingut la seva première a Barcelona première, amb gran expectació.

L'exposició reflecteix el procés de creació d'una pel·lícula des del guió o els 'concep art' fins a la seva promoció a través de festivals, estrenes i entrevistes. Es tracta d'una mostra creada per retre homenatge a tots els treballadors que, d'una manera o d'una altra, "es deixen la pell en la gestació d'un film".

En els panells informatius s'explica la feina de cadascuna de les persones que formen part del rodatge i quines són les funcions que realitzen. No s'estalvien diverses anècdotes curioses. Les imatges s'acompanyen d'alguns materials que es van utilitzar per crear l'univers de ficció d'alguns dels episodis que formen la pel·lícula.