Regió7 va celebrar aquest dimarts, 2 d'abril, els seus 40 anys amb una lluïda gala al Kursaal de Manresa. En la celebració d'aniversar la sala gran del teatre manresà va quedar plena de gom a gom per rendir homenatge a les quatre dècades d'història d'aquest diari, referència periodística en format paper i digital a la Catalunya Central.

Durant l'acte es van realitzar diferents parlaments, homenatges, es van entregar els premis anuals del diari i també es van projectar diferents vídeos que a continuació oferim als lectors que no van poder assistir a la celebració o bé els volen tornar a visionar.

Vols veure com és Regió7 per dins?

Regió7 acaba de complir els 40 anys. En aquestes quatre dècades el diari ha patit una transformació constant i ha passat de ser una publicació bisetmanal a ser un diari amb seixanta persones en plantilla que arriba cada dia a 35.000 persones amb l'edició de paper i a 24.000 lectors diferents cada dia amb la web. Durant la cerimònia es va projectar aquest vídeo que mostra com és el dia a dia dins de la redacció i les oficines del diari.

Vols veure com és Regió7 per dins?

Descobreix el funcionament del diari Regió7

Les imatges més antigues de 40 anys de Regió7

«A final del 1977, una trobada casual de dos grups que volien fer premsa a Manresa va acabar amb una fusió dels dos projectes» i amb el naixement de Regió7 pràcticament un any després (el 30 de desembre del 1978). A la gala d'aniversari al Teatre Kursaal, Gonçal Mazcuñán, un dels pares de la criatura i el director que més temps ha estat al capdavant del diari, explicava aquells inicis en la festa dels 40 anys i la nit de premis Regió7. Durant l'acte, es va projectar un vídeo amb algunes de la imatges més antigues de la història del diari. En el vídeo hi apareixen, entre altres, dues treballadores del diari que encara avui en dia resisteixen a la plantilla, Mercè Puigpelat i Irene Grau.

Les imatges més antigues de 40 anys de Regió7

Les imatges més antigues de Regió7

Visita a Regió7 dels lectors que són subscriptors des del primer dia

Dins dels actes del 40è aniversari de Regió7, el diari va obrir les portes a aquelles persones que en són subscriptores des del primer dia. Una visita emotiva i especial que va estar acompanyada d'aplaudiments per part de la plantilla de Regió7 i que va anar acompanyada d'una explicació sobre el funcionament per dins de la redacció. El vídeo es va projectar en el marc de la gala dels 40 anys de Regió7 que va tenir lloc aquest dimarts, 2 d'abril, a la Sala Gran del Teatre Kursaal de Manresa.

Visita a Regió7 dels lectors que són subscriptors des del primer dia

El director del diari ensenyant la redacció als subscriptors