Malgrat que porta anys adaptant els seus superherois al cinema i fins i tot ha jugat amb tenir un univers expandit propi, a DC se li resistia trobar un projecte a l'alçada de Shazam i les seves peculiaritats. Però finalment ha aconseguit trobar el to i l'actor ideals en una pel·lícula que, només veient-ne els tràilers, queda clar que es pot convertir en un dels grans èxits de la companyia.

E l protagonista de ¡Shazam! és Billy, un nen de 14 anys que no ha crescut en el millor dels contextos i se les arregla per sobreviure en una societat on les seves oportunitats per despuntar en res són més aviat limitades. Un bon dia, topa amb un poderós mag que li atorga un do inesperat: convertir-se en un superheroi adult cada cop que diu la paraula «Shazam». Al principi, els seus poders serveixen per posar en ordre algunes disfuncions del seu dia a dia, però a la llarga acaba descobrint que el destí és enfrontar-se al temible Thaddeus Sivana.

Dirigida per David F. Sandberg (autor de «Nunca apagues la luz») i produïda per Dwayne Johnson, que fa uns anys va estar a punt de ser-ne el protagonista, ¡Shazam! destaca per la seva fusió entre aventura i humor i també per convertir-se en tot un homenatge per als fans dels còmics. És a dir, que la DC ha concebut el film com el seu Deadpool particular, però orientant-lo a un públic més transversal. L'excel·lent repartiment del film està encapçalat per Zachary Levi, Jack Dylan Grazer, Asher Angel, Grace Fulton, David J. MacNeil, Jovan Armand, Michelle Borth (una habitual del remake televisiu de Hawai 5.0 ), Djimon Hounsou, Adam Brody i el gran Mark Strong, en un paper que sembla fet a la seva mida.