El saxofonista Llibert Fortuny i la trompetista santpedorenca Mireia Farrés inauguraran diumenge el Cicle de Música al Convent de Santpedor. La programació a l'auditori del convent de Sant Francesc inclou dues propostes més: el doble concert de la Coral Escriny i l'Orquestra Terrassa 48 (el 12 de maig i el 2 de juny) i el concert que oferirà per primer cop a Santpedor el Cor Francesc Valls (el 19 de maig).

Diumenge, l'estrena és a les 7 de la tarda amb un concert que l'organització perseguia des de fa temps: la trompetista local Mireia Farrés, que farà duet amb el saxofonista Llibert Fortuny, que va actuar fa deu dies al 5è Festival de Jazz a Manresa, al Vermell.

Al maig, la cita és doble. El primer concert serà amb La passió segons Sant Marc de Bach, amb la Coral Escriny i l'Orquestra Terrassa 48, que actuaran el 12 de maig (19 h) i que es reuniran novament en aquest cicle, després d'interpretar fa dos anys el Rèquiem de Mozart sota la direcció de Marc Reguant. El mateix concert es repetirà el 2 de juny en sessió matinal (12 h). I, finalment, la tercera proposta és el concert de música sacra a capella amb el Cor Francesc Valls, amb residència fixa a la Catedral de Barcelona, que actuarà el 19 de maig (19 h). L'Ajuntament ha posat a la venda les entrades, amb la possibilitat de també comprar abonaments per als tres concerts ( https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentdesantpedor).