La ballarina manresana Tània Cornet, de 13 anys, s'ha endut el premi especial de dansa del Concurs Nijinsky que s'ha celebrat aquest cap de setmana al Palau de Congressos d'Osca. Ha començat la temporada de dansa amb molt bon peu, i en la categoria infantil del mateix concurs ja es va penjar l'or en la categoria de Dansa Urbana. El mateix jurat, el dissabte, en la classificació per a la final, ja la va puntuar amb un 95 de valoració, una de les més altes de tots els competidors.

Tània Cornet va iniciar-se en el món de la competició molt jove a l'escola Julieta Soler de Manresa i ha anat fent camí sempre destacant en els primers llocs de cada campionat on ha competit. Amb 13 anys continua progressant en el món de la dansa urbana i del ballet contemporani, a les ordres del seu professor Kanga Valls, ballarí i coreògraf que dirigeix l'Escola Musique Dance. Valls ha estat el director de la coreografia que ha presentat Cornet.

A Osca, Cornet hi va presentar una coreografia dins de la categoria de Dansa Urbana, amb un ball de fusió en el que actuava com a solista. La jove manresana va tenir la primera satisfacció en veure que havia guanyat la medalla d'or de la seva categoria, i una encara superior quan la van considerar la millor del cap de setmana amb un premi especial de totes els tipus de dansa que es van poder veure al palau de congressos: modern, jazz, claqué i un de dansa urbana, grups, solistes, parelles, trios, i solistes.

Aquest cap de setmana, Osca ha reunit 1200 ballarins, la majoria d'àmbit estatal. La propera citat de Tània Cornet serà els dies 12 i 13 de maig, en el Camipionats d'Espanya, on també espera poder sumar nous èxits. A partir d'aquí, l'espera un mes de maig intens en concursos.