Set de Màgia és un duet de Sant Vicenç de Castellet que porta ja més d'una dècada fent actuacions per tot Catalunya, més de 200 representacions i han estat seleccionats dues vegades per actuar amb el mag Lari. I tot això, amb només 22 i 20 anys. Gerard Revuelta, que juntament amb Arnau Perramon formen el duo, ha explicat aquest dijous en una entrevista en directe a Regió7.cat, que el seu segell personal és el tipus d'humor que fan, "molt intel·ligent" i que no falta en cap dels seus muntatges.

El santvicentí diu que va començar cap als 12 anys a pujar dalt dels escenaris a l'escola on va coincidir amb Perramon. En aquell moment, els joves mags van entrellaçar el seus camins i des de llavors sempre han fet junts tots els espectacles. «Amb 12 anys era complicat pujar dalt de l'escenari, però no teníem vergonya, ens agradava i aconseguíem sorprendre la gent».

El moment en què es va formar oficialment Set de Màgia va ser quan l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet els hi va encarregar un espectacle propi que exhibirien per la Festa Major. L'experiència va convèncer i des de la Federació de Teatres Amateurs els van obrir la porta a actuar en diferents municipis de la comarca.

Confessa que aconseguir atrapar l'espectador cada vegada és més difícil. "A aquestes alçades, com a mags, cada cop ens costa més enredar la gent perquè el públic no és babau", apunta, i afegeix que el duet planteja "la màgia des d'una altra perspectiva": saben que el públic va a veure una il·lusió i ells l'adornen amb humor.

El santvicentí ha relatat l'aventura que els va dur a França a presentar el seu espectacle en francès: «Va ser molt curiós perquè no sabia l'idioma i vam fer un guió en francès i me'l vaig aprendre sense pràcticament saber el què deia. Però va ser molt divertit i potser repetim en un futur».

Amb tot, el jove mag explica que no estan vivint dels seus espectacles, ja que el seu company encara està estudiant i un cop acabi es plantejaran el seu futur com a professionals per endinsar-se de ple en aquest sector. De moment en aquests 10 anys d'activitat acumulen 4 premis tant de la crítica com del públic, 3 dels quals han estat guanyats en aquest darrer 2018. I encara en poden venir més.