Coachella, el festival 'hippie' per excel·lència celebra aquest cap de setmana i el següent la seva 20a edició. Rosalía actua aquest divendres a l'escenari Mojave a les 19.50 hora californiana, quan a Catalunya seran les 4.50 h de la matinada de dissabte. Segueix la seva actuació en directe aquí.

La sesrovirenca és una dels artistes que conformen un cartell que aquest any presenta un gran nombre de representants llatins com J Balvin, Bad Bunny o Javiera Mena. La seva actuació es podrà seguir en directe des del canal de Youtube de Coachella, que donarà en streaming tots els espectacles del festival.

La creadora de 'Malamente' i 'Con altura' es converteix en la primera catalana que actua al festival californià, i ho fa per mèrits propis després de fer-se amb el panorama musical amb el seu àlbum 'El mal querer' i els dos Grammys llatins que va guanyar el passat novembre. D'aquesta manera es consolida com a una de les artistes amb més projecció i té la possibilitat de compartir cartell amb artistes de la talla d'Ariana Grande, Childish Gambino o Bad Bunny.