L'Ametlla de Merola

Caramelles. Diumenge, a les 12 h, cantades pels carrers i places a càrrec dels caramellaires de l'Ametlla de Merola.

Avinyó

Caramelles. Dissabte i diumenge, pels carrers i places del poble, cançons i danses per celebrar la Pasqua a càrrec dels Cantaires d'Avinyó.

Calders

Caramelles. Diumenge, a les 10 h, inici al car-rer Moià. A les 12.30 h, cantada a la plaça. A les 13.30 h, davant del restaurant la Guàrdia. Organització: grup de Caramelles de Calders.

Callús

Caramelles. Divendres, a les 23 h, festa caramellaire amb Lo Pau de Ponts i DJ Ernest Codina. Dissabte, a la tarda, caramelles a pagès. Diumenge, cants i balls pels carrers del poble. A les 14 h, cantada final i aixecada de ballestes.

Capellades

Caramelles. Diumenge, a les 13 h, a la cafeteria i terrassa de La Lliga, els infants de la Coral Xeremell cantaran les caramelles.

Cardona

Caramelles. Dissabte a la tarda, Caramellaires de Pagès i el Grup de Trabucaires Sant Ramon cantaran i ballaran el Ball de Cascavells pel barri de Segalers. A la nit, la Coral Cardonina cantarà a la plaça Mercat i a la plaça de la Fira en acabar la Vetlla Pasqual.

Diumenge, els Caramellaires de Pagès, les Caramelles de la Coromina i la Colla Jove cantaran pel centre històric de Cardona. El mateix diumenge, però a la tarda, els Caramellaires de Pagès i el Grup de Trabucaires Sant Ramon cantaran i ballaran el Ball de Cascavells pel barri de Segalers.

Dilluns, les Caramelles de la Coromina cantaran per pagès.

Esparraguera

Caramelles. Dissabte, a la tarda, cantada a càrrec del grup dels grans pels carrers del poble; i diumenge, al matí, cantada a càrrec del grup dels petits pels carrers del poble. Dilluns, tots els caramellaires cantaran junts a l'aplec de l'ermita del Puig.

L'Estany

Caramelles. Diumenge, durant el matí, pels carrers i places del poble, a càrrec del grup Sortits de l'ou. A les 12.30 h, a la plaça del Monestir, ballada i cantada de caramelles i sardanes.

Fals

Caramelles. Dissabte, al matí, volta pel nucli de Fals (inici a la plaça de l'Església), a càrrec del grup de joves de Fals. Al migdia i a la tarda, parades a diferents cases. Al vespre, actuació davant de Cal Cabot i Ca l'Agustí. Diumenge, a les 8.30 h, sortida del Casal. A les 12 h, missa a l'església de Fals. A les 12.30 h, cantada i ballada a la plaça de l'Església. A les 16.30 h, sortida del Casal. A les 20 h, final de festa al casal amb la tradicional mona.

Navarcles

Cantada de Caramelles. Diumenge i dilluns, al matí, pels carrers de la població. Organització: Agrupació de Cantaires de Navarcles.

Piera

Caramelles. Diumenge, a les 9 h, sortida des dels Arcs de les actuacions de la Coral Xicoira.

Sant Joan de Vilatorrada

Caramelles. Diumenge, a partir de les 8.45 h, cantades i ballades per carrers i places a càrrec de les branques de La Verbena: la coral La Verbena amb acompanyament musical i l'escola de dansa de l'Esbart Dansaire Sant Joan.

Sant Vicenç de Castellet

Caramelles. Dissabte, durant tot el dia, cançons i danses tradicionals pels carrers i places del poble a càrrec de l'Associació Musical Castellet. Diumenge, durant tot el dia, cançons i danses tradicionals amb l'Associació Musical Castellet i l'Esbart Dansaire Santvicentí.

Santa maria d'oló

Caramelles i bastoner. Dissabte, a partir de les 16 h, i diumenge, a partir de les 9.30 h, pels carrers del poble.

Súria

Caramelles. Divendres, a les 21 h, al pavelló municipal d'esports Josep Fàbrega i Tort, SPOK, sopar amb l'actuació de grups locals. En motiu del 15è aniversari del pedaç de Caramelles, hi haurà jocs i sorpreses. Divendres, a les 17 h, al pavelló, assaig general del Ball dels caramellaires del Cardener. A continuació, berenar i concert d'animació infantil a càrrec de la branca del Trucs de l'Agrupament Escolta i Guia Joan Ros de Súria.

Dissabte, a les 12 h, davant de la Casa de la Vila, acte d'inici de les caramelles amb representants de les colles i de l'Ajuntament. A la tarda, caramelles a pagès. A les 20.15 h, a la nau de Ca l'Agut, sopar per a caramellaires. A les 21.30 h, al pavelló, trobada caramellaire amb l'actuació de les colles, aixecada de pilars amb la colla castellera Salats i interpretació conjunta d'El cant del poble. A les 00 h, cercatasques amb la Xaranga Màgic. A les 02 h, al pavelló, concert amb el Quinto Carajillo i DJ Mc Doloff.

Diumenge, de 9 a 11.30 h, actuacions de les colles a la plaça Major del Poble Vell. D'11 a 14.30 h, als carrers del nucli urbà i la plaça de Sant Joan. A partir de les 9 h, a la plaça Major del Poble Vell, esmorzar de Pasqua per a tothom. A les 13.45 h, a la plaça de Sant Joan, acte de cloenda amb els caramellaires de totes les colles, que faran el Ball dels caramellaires del Cardener. A les 21 h, a la nau de Ca l'Agut, sopar de caramelles. A les 23.30 h, al pavelló municipal d'esports Josep Fàbrega i Tort, concert amb els grups La Zarigüella, Strombers i Sixtus. La venda d'entrades es farà a les colles i a taquilla.