Castellterçol

Dijous, a les 20.30 h, al nucli antic, processó de Dijous Sant amb els Armats.

Dissabte, a les 21 h, a la plaça Vella, la Moixiganga: la paraula i la dansa en la Passió de Crist.

L’Estany

Viacrucis. Divendres, d’11.30 a 12.30 h, amb sortida des de l’església i pels carrers del poble. Organització: Junta parroquial i Ajuntament.

Berga

Divendres Sant, el barri vell de Berga acollirà el tradicional Viacrucis. La pregària s'iniciarà a les 8 del matí a l'església parroquial de Santa Eulàlia i recorrerà els carrers del nucli antic berguedà per recordar els passos de Jesús cap a la creu.

Els Hostalets de Pierola

Viacrucis a l’interior de l’església. Divendres, a les 20 h, a l’església de Sant Pere.

Igualada

Processó de Nuestro Padre Jesús Nazareno y María Santísima de los Dolores.

Dijous, a les 21 h, a l’avinguda de la Pietat. Acompanyats per la Banda de Música d’Igualada i la Banda de Tambors i Trompetes de la Confraria de Fàtima.

Processó del Santo Entierro i María Santísima de los Dolores.

Divendres, a les 21 h, a l’avinguda de la Pietat. Acompanyats per la Banda de Música d’Igualada i la Banda de Tambors i Trompetes de la Confraria de Fàtima.

Processó de Nuestro Señor Resucitado.

Diumenge, a les 12 h, a l’avinguda de la Pietat. Acompanyats per la Banda de Música d’Igualada i la Banda de Tambors i Trompetes de la Confraria de Fàtima.

Festa del Sant Crist d’Igualada: processó d’homenatge a Jesús crucificat. Dimarts, a les 18.30 h, als carrers de la ciutat i a la basílica de Santa Maria. Al final de la processó, a la plaça Pius XII, l’agrupació Bitrac Dansa oferirà una escenificació reduïda de la Moixiganga d’Igualada i, a continuació, el poble i les banderes gremials i d’entitats precediran el Sant Crist en la seva entrada a la basílica.

Manresa

20 anys de la recuperació de la processó manresana. Dijous, a les 16 h, a l’edifici de la Buresa i a la casa Rius Pastor, revestiment dels passos del Natzaret i la Verge de la Bona Mort.

Divendres, a les 20.30 h, a la basílica de la Seu, inici de la processó de Manresa 20 anys. Organització: Comissió de la Processó de Manresa.

Moià

Dijous, a les 21 h, a la plaça Major, els Armats.

Divendres, a les 21 h, amb sortida des de l’església parroquial, processó del Divendres Sant.

Puigcerdà

Processó del Sant Enterrament. Divendres, a les 9 h, Via Crucis. A les 19 h, a l’església de Sant Domènec, missa. A les 22 h, processó.

Súria

Divendres, a les 21 h, a l’església parroquial de Sant Cristòfol i carrer del centre de la vila, Cant de la Passió a càrrec de cantaires i músics de la vila. Lletra de Jacint Verdaguer i música de Feliu Monné.

Divendres, a les 21 h, Via Crucis nocturn al camí de la muntanya de Sant Salvador.