Albert Espinosa, Rafel Nadal, Jordi Cabré, Sílvia Soler, Santiago Lorenzo i Javier Castillo van ser alguns dels autors més venuts per Sant Jordi a Catalunya.

En català, les novel·les més venudes van ser El fill de l'italià (Columna), de Rafel Nadal; Digues un desig (Enciclopèdia Catalana), de Jordi Cabré; El fibló (Columna), de Sílvia Soler; Entre el cel i la terra (Columna), de Gerard Quintana; i A l'amic escocès (Columna), de Maria Barbal.

En ficció en castellà, els llibres més venuts van ser, segons els llibreters, Lo mejor de ir es volver (Grijalbo), d'Albert Espinosa; Los asquerosos (Blackie Books), de Santiago Lorenzo; Todo lo que sucedió con Miranda Huff (Suma), de Javier Castillo; Yo, Julia (Planeta), de Santiago Posteguillo, i Toda la verdad de mis mentiras (Suma), d'Elisabet Benavent.

En no-ficció en català els més venuts van ser Contes des de la presó (Ara Llibres), d'Oriol Junqueras i Neus Bramona; Tres dies a la presó (Rosa dels Vents), de Jordi Cuixart i Gemma Nierga; Cuina mare (Columna), del xef Joan Roca; Esperança i llibertat (Ara), de Raül Romeva; i Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures (Ara), de Sergi Sol.

Entre els llibres de no-ficció en castellà, el més venut va ser ... Y ahí lo dejo. Crónica de un proceso (Roca), de Gonzalo Boye; El director (Libros del KO), de David Jiménez; A mí no me callan (Alrevés), de Pepe Rubianes; El Crash. Tercera fase (Roca), de Santiago Niño-Becerra; i Cómo hacer que te pasen cosas buenas (Espasa), de Marián Rojas.