El Centre Cívic Selves i Carner (c/ Bernat Oller, 14-16) i el Casal de les Escodines (c/ St. Bartomeu, 50) estrenen propostes expositives aquest mes de maig. El Selves i Carner acollirà Artmòsfera, una aproximació artística als fenòmens meteorològics, amb obres d'infants i educadores de la Xarxa de Biblioteques Veïnals de Manresa i de l'Espai Infantil Escodines. D'altra banda, al Casal de les Escodines hi farà estada l'exposició fotogràfica que signa Joan Orriols, El meu barri i la seva gent, sobre el Centre Històric de Manresa.

Artmòsfera és un recull de les obres resultat del curs «Art, Mestres i Creació» (AMIC). La mostra Artmòsfera, que s'inaugurarà dilluns a les 17.30 h i que es podrà visitar fins al divendres 31 de maig, de 16 a 21 h, es podrà veure en paral·lel a la mostra Méteo, a l'Espai 7 del Centre Cultural el Casino, que acull, fins al 12 de maig, els treballs fets per les escoles que han participat al projecte AMIC. Comissariada per Roser Oduber, es pot visitar de dimarts a als diumenges no festius, de 18 a 21 h.

Fins al 31 de maig, al Casal de les Escodines es podrà veure El meu barri i la seva gent, un recull d'imatges de Joan Orriols (Manresa, 1957) que mostra una visió diferent del Centre Històric, amb la seva gent i la vida que dia rere dia confereixen i consoliden una marcada identitat al barri. Aficionat a la fotografia, especialment al blanc i negre, totes les imatges de la mostra han estat preses amb càmera digital i postprocessades. L'exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 21 h, i els dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.