? Dissabte 8 de juny. Sant Mateu de Bages. A les 11.30 h, al santuari de Coaner, concert amb Il Gesto Armonico i la ballarina Laura Sintes, i tast amb mel (Cal Fuster) i vi (Comalats); a les 18.30 h, a l'església de Sant Miquel de Castelltallat, concert amb Lux Fundació i Maria Altadill (soprano) i sopar a peu dret (20.30 h), ideat pel xef Jaume Biarnés, a càrrec del testaurant Casal de Castelltallat. Xai i vins del Collbaix.

? Diumenge 9 de juny. Súria (Bages). A les 11.30 h, a l'església del Poble Vell, taller juvenil: «Què toques quan barroques?», amb Sons d'Antiga. A les 12.30 h, concert amb Sons d'Antiga i tast amb el Casal de la Dona.

? Diumenge 9 de juny. Manresa (Bages). A les 12 h, a la plaça Sant Domènec, breu actuació de La Caravaggia en el marc de la Fira ViBa; a les 18 h, a l'atri de la Seu, taller: Danses de verema i renaixement amb Laura Sintes. Fruites de Mengem Bages; a les 20 h, a la Seu, concert amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i La Caravaggia. Cloenda amb el dolç del pelegrí i una copa d'Abadal.