? Dissabte 18 de maig. Cervera (Segarra). A les 11 h, a l'edifici de la Paeria, presentació del festival i conferència de Francesc Miralpeix: Usos i funcions de les galeries de retrats. Reis, paers i benefactors a la Cervera del Barroc; a les 12.30 h, a la plaça del Fossar, concert-vermut (cervesa Dalmases i xocolata) amb Guillermo Turina (violoncel); a les 17.30 h, a la universitat, visita teatralitzada i concert amb l'ensemble Les Délices du Roy, que es presenta oficialment, i Elise Efremov (soprano). Amb vi Grau i Grau; a les 21.30 h, a la Casa Museu Duran i Sanpere, concert degustació (xocolata Box i vi Grau i Grau) amb Lettere in Musica.

? Diumenge 19 de maig. Estaràs (Segarra). A les 11.30 h, a l'església de Santa Magdalena de Vergós Guerrejat, concert conferència amb Isabel Esaín (viola de gamba). Vi de l'Olivera i formatges de Lluc de Veciana.

? Diumenge 19 de maig. Pujalt (Anoia). A les 14.30 h, al local social i a l'església de la Puríssima Concepció, dinar barroc conduït per Montserrat Corberó; a les 17 h, concert amb Edwin García (guitarra barroca).