El portal de webs www.memoria.cat ha publicat la digitalització del llibre de signatures de la casa Jorba, en el qual es poden trobar les dedicatòries i signatures de persones rellevants que van visitar els magatzems Jorba de Manresa entre els anys 1907 i 1968. S'hi inclou la transcripció dels textos dels signants. L'autor del web és Joan Maria Serra, que ja va treballar en el web de les 2.500 fotografies de la casa Jorba, un treball que, com l'anterior, ha estat possible, com expliquen des de memoria.cat, gràcies a les «facilitats ofertes per Ricard Jorba Garcia, dipositari de l'Arxiu Lluís G. Jorba Gomis».

El llibre de signatures es va iniciar el 1907, possiblement per consolidar el prestigi comercial de l'empresa, i va ser confeccionat amb un luxós relligat a la impremta de Sant Josep de Manresa. La primera signatura és la del bisbe de Solsona, Lluís d'Amigó i Ferrer, el 16 de desembre del 1907; i la darrera, de Maria Teresa de Borbó Parma, germana del pretendent carlista al tron d'Espanya, el 2 de juliol de 1968. L'àlbum conté 203 signatures amb dedicatòria i 288 sense, i 491 signatures de visitants, de les quals se n'ha pogut identificar l'autor en 432 casos.

En pàgines especialment il·luminades, hi ha les signatures de la infanta Isabel de Borbó, el 23 de juliol del 1912; del rei Alfons XIII, el 19 d'octubre del 1926; i del general Francisco Franco, el 20 de maig del 1947. Entremig, hi podem conèixer les signatures i les dedicatòries de tot de personalitats: Francesc Macià (l'any 1922), Carme Karr, Àngel Guimerà, Josep Torras i Bages, Francesc Vidal i Barraquer, Francesc Cambó, Lluís Millet... Tancant l'àlbum hi ha sis pàgines on el 8 de juny del 1980 van signar els antics empleats dels magatzems Jorba que van assistir a la trobada a l'hotel Pere III.