A les 20 h. Itinerari oficial d'obertura de Vi_suals 2019. Circuit d'art entorn el tema Empeltats a locals disponibles del Centre Històric de Manresa amb els artistes convidats a Vi_suals 2019: Eva Cardona, Joan Carrió, Anna Cayuela, Alba Comas, Alèxia Lleonart, Josep Morral, Pep Pérez, Eder Pozo, Berni Puig, Periko Raspa, Aina Sallés i Pura Travé.

A les 18 h. A la Sala d'actes del Casino.

Presentació del llibre Raïms: Les principals varietats catalanes: història, cultiu i vins. A càrrec de Josep M. Puiggròs, coordinador i autor del llibre.

Tast emprenedor. A la Sala Montserrat. Escola d'Hoteleria Joviat. Alumnes d'emprenedoria de la FUB i alumnes d'hoteleria i sommelieria de la Joviat

Parc de la Seu de Manresa. Tast de picapolls sota la llum de la lluna amb tastets dels Fogons Gastronòmics del Bages i música en directe amb Mon Petit Món i DJ Ferri B, i els castellers Picapolls de la Gavarresa.

A les 12.30 h, a la plaça Sant Domènec, inauguració. Acte institucional d'inauguració de la Fira ViBa i de Vi_suals 2019; a les 13.30 h, al mercat de Puigmercadal, acció artística a càrrec de Marta Rabaneda i Maria Ribera; a les 18 h, al local del car-rer Sant Miquel, 6, acció artística a càrrec d'AMIRASPA; a les 19 h, a la Plana de l'Om, exposició Empeltats de Foto Art Manresa; a les 19.30 h, projecció de curtmetratges de Marc Baylina ( Tu) i d'Isabel Casanova ( Sex Shop), de Cineclub Manresa.

Museu de la Tècnica. Exposició Empeltats i projecció dels curts.