Regió7 va participar la setmana passada en un seminari celebrat a la ciutat alemanya de Flensburg on es va analitzar la situació de les llengües sense estat en els mitjans de comunicació. El director del diari, Marc Marcè, va descriure la situació catalana en una taula on van participar també el director del diari basc Berria, Martxelo Otamendi; Edita Selezáková, del diari eslovac Új Szó; Maria Yáñez, de la publicació gallega Praza; i Antoni Luciani, del setmanari cors Arritti.

El seminari va ser organitzat pel diari de la minoria danesa a Alemanya Flensburg Avis, i per l'associació MIDAS, que aplega diaris europeus publicats en llengües regionals o minoritàries i de la qual Regió7 forma part com a membre de la junta directiva. En el torn de preguntes es va abordar també la situació política catalana.

El programa del seminari incloïa una taula rodona sobre la col·laboració entre mitjans en alemany i en danès a les dues bandes de la frontera. Van assistir a la jornada un centenar de persones.