Tània Cornet, la jove ballarina manresana de 13 anys, va sumar nous premis i actuacions destacades en el darrer concurs de ball que ha participat. Aquest cop ha aconseguit un primer premi en la categoria Junior B del Campionat d'Espanya Urban display. Cornet hi participava amb un grup nou que han format a l'Escola Musique Dance, que dirigeix el coreògraf Kanga Valls. El concurs es va dur a terme al Tarraco Arena.REDA

Cornet, en la competició del passat cap de setmana, es va imposar en la seva categoria i va quedar quarta en parelles de categoria absoluta. La manresana i ek seu company de ball, Aaron Chavez, de 14 anys, eren les més joves de tots els participants. De totes maneres, tot i no quedar primers, Cornet estava especialment satisfeta amb el segon lloc en categoria professional que va aconseguir amb el seu grup Harmonique. En aquest campionat hi havia grups de diferents països. Una formació russa va ser la que es va endur el primer premi. En aquesta mateixa categoria també va guanyar el premi d'essència Hip hop.

La ballarina afronta el mes de maig i juny carregat de competicions, després d'un any d'entrenaments i assajos. Tània Cornet va iniciar-se en el món de la competició molt jove i ha anat fent camí sempre destacant en els primers llocs de cada campionat on ha competit. Amb 13 anys continua progressant en el món de la dansa urbana i del ballet contemporani, a les ordres del seu professor Kanga Valls, ballarí i coreògraf que dirigeix l'Escola Musique Dance.