«Hem superat les expectatives amb escreix», explicava després del concert Mònica Torras, presidenta de la Coral Escriny, que ahir, juntament amb l'Orquestra de Cambra Terrassa 48, van portar per segon cop en menys d'un mes la Passió segons Sant Marc, de J. S. Bach, a l'auditori del Convent de Santpedor.

El concert, amb les localitats pràcticament esgotades, era el quart i últim del Cicle de Música al Convent promogut per l'Ajuntament i que havien encetat el mes d'abril el saxofonista Llibert Fortuny i la trompetista santpedorenca Mireia Farrés. El recital, ahir al migdia, va tenir la participació de la soprano Belén Barnaus, la mezzosoprano Eulàlia Fantova, el tenor Aniol Botines i el baix Lluís Calvet. Van ser més de dues hores de recital, que es va dividir en dues parts.

Va ser el primer cop que l'Escriny ha cantat una obra completa de Bach. Els assajos van començar fa escassament quatre mesos i, tal com explicaven des de l'entitat, «la producció ha suposat un alt esforç musical i de gestió», ajudat per mecenes d'un Verkami.