La ballarina manresana Tània Cornet, de 13 anys, ha completat el final de temporada dels concursos de prmavera amb molt bones actuacions, fent podi a totes en les que ha participat i ocupant els primers llocs a la majoria, ja sigui amb coreografies en solitari o en grup. La darrera actuació va ser el passat cap de setmana al festival Idance de Granollers. Va fer un segon lloc amb el treball Petite Musique en la categoria junior i primera amb el grup professional i el treball Harmonique, amb dues amb l'escola barcelonina Musique Danse i el director de la qual, Kanga Valls és també el responsable de les coreografies.

Tània Cornet venir ja d'un cap de setmana anterior on va tenir una destacadíssima actuació a la competició internacional Marina Noreg, de Lloret de Mar.Hi va partiicipar com a solista i es va endur el primer premi en la modalitat de Dansa Urbana, categoria Juvenil. A més a més, el jurat del concurs va considerar que havia estat la millor ballerina de la categoria.

Amb només 13 anys, Tània Cornet hauria d'estar competint en categoria infantil, però en la majoria d'ocasions la seva qualitat la porta a ballar amb nois i noies més grans, de la categoria juvenil, i fins i tot a participar en les formacions professionals.

Aquest passat mes de maig, abans de Lloret, Cornet també havia participat, amb èxit a la competició Urbance, celebrada al pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona. Aquest és un festiva de dansa urbana. Tania Cornet va competir en la categoria de parelles amb el seu company Aarón Chaves i van quedar en 2ona posició de 16. També va competir a la al pavelló de la categoria Júnior amb el grup Petit Musique amb el qual van quedar primer dels 23 grups. I en categoria Professional es va endur el primer lloc. Al pavelló de la Vall d´Hebron tamb es va premiar al coreògraf de la ballarina manresana, Kanga Valls.

I en un dels primer concursos es va endur el premi especial de dansa del Concurs Nijinsky que es va celebrar al Palau de Congressos d'Osca.