El jove Jan Rodríguez, d'11 anys i veí de Vilanova del Camí, i la ba-nyolina Carla Güell, de 14, van ser guardonats amb els primers premis del 5è Concurs de crítica teatral infantil (primària) i juvenil (secundària i batxillerat) de La Mostra d'Igualada, coorganitzat amb l'associació de crítics Recomana. Rodríguez va fer una crítica de l'espectacle de circ Freq's, de la companyia catalana Somso; per la seva part, Güell la va escriure de Calma!, de Guillem Albà.

En la categoria infantil, el segon i tercer classificats són Gabriel Gonzàlez, de 8 anys i veí de Sant Feliu de Llobregat, per la crítica de Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, de La Pera Llimonera; i Carla Rodríguez, de 7 anys i veïna de Vilanova del Camí, per la d' Italino Grand Hotel, de Cia. La Tal.

En juvenil, segona, Isolda Esquerra, de 13 anys i d'Igualada, per la crítica d' Elefant Terrible d'El Eje i Produït per H.I.I.I.T.; i tercera Mariona Solé , de 14 anys i veïna de Sant Martí de Tous, amb un article sobre La Dama del musical, una obra programada pel Grup de Participació Jove dins l'oferta de la Mostra Jove a l'Escorxador. Tots els textos es poden llegir als webs de La Mostra i Recomana.

El jurat va estar format per Jordi Bordes, Iolanda G. Madariaga, Núria Cañamares i Marc Sabater i els membres de Novaveu Biel Rossell i Martí Rossell. Durant els primers cinc anys de la iniciativa, s'han rebut més de 350 textos. Els premis pels guardonts són vals de compra de 100, 50 i 25 euros de les llibreries Bureau Vallée, Cal Rabell i Llegim...?