La programació d'Imagina't per al darrer quadrimestre de l'any proposa sis espectacles familiars, entre els quals Contes amagats, del clown manresà Marcel Gros. Les entrades es posaran a la venda el 18 de juny a les taquilles del Kursaal i a la pàgina web del teatre.

La primera cita serà l'espectacle de titelles El núvol gris gras i gros, de Teatre al detall (14 de setembre, Sala Petita del Kursaal), que també inclou cançons i música en directe. El dia 28 de setembre, al teatre Conservatori, serà el torn d' Adeu Peter Pan, de Festuc Teatre, una proposta de titelles i actors que protagonitza una nena que se'n va al País de Mai Més.

Per a l'octubre, dues funcions. El dia 19, al Kursaal, circ i teatre amb Moi Jordana en l'espectacle Mr. Arlet, que fa un viatge cap a l'humor i la fantasia. Marcel Gros, el 26, portarà al Kursaal la recerca dels Contes amagats.

La Cia. Teia Moner portarà titelles i màgia a la Plana de l'Om amb els Contes de gel, el 9 de novembre. Finalment, el dia 30, al Conservatori, la Cia. Els contes de la Carla representarà Trencanous, un espectacle de contes i música.