21 de juny de 2019
21.06.2019
Regió7

Solsona tindrà una quarantena de concerts durant els mesos d'estiu

20.06.2019 | 23:30

L'estiu tindrà un any més un to marcadament musical a Solsona, amb una quarantena de propostes de diversos estils, la majoria a l'aire lliure i d'entrada gratuïta. El calendari s'iniciarà el divendres 28 de juny amb un homenatge al músic i compositor Joan Roure, a la plaça de Sant Joan.

El cicle Solsona dona la nota arriba a la 38a edició amb quatre actuacions, tres d'elles amb accent solsoní: Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, Teresa Subirà i Jove Ballet Solsoní (homenatge a Roure); Orfeó Nova Solsona, amb un concert de bandes sonores (5 de juliol); i Eduard Gener, que presentarà el disc Vitamina D (19 de juliol). El grup de música renaixentista La Caravaggia tancarà el cicle el 26 de juliol.

El Cap de Setmana Jove tindrà lloc els dies 13 i 14 de juliol, i en el concert de la Sala Polivalent tocaran els grups de versions La Banda del Coche Rojo i DJ Sendo.

L'Acadèmia Internacional de Música de Solsona oferirà fins a 18 concerts a la ciutat entre el 2 i el 18 d'agost. Les novetats de la 18a edició són The AIMS Magic Rock Show (dia 9) i l'AIMS Festival Orquestra Simfònica (dia 11). Solsona també acollirà els cinc concerts del Curs d'estiu de l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya.

Com cada any, l'oferta musical es completa amb les ballades de sardanes, a càrrec de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, els dies 6 i 20 de juliol i 3, 15 i 24 d'agost, al Pg. Paret Claret; i les revetlles nocturnes de la plaça del Camp, la primera de les quals el 6 de juliol amb el conjunt Stres Band.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.