L'obra poètica de la cantant Patti Smith (Chicago, 1946) centrarà la celebració del sisè aniversari de la Llibreria Papasseit de Manresa, que tindrà lloc avui a partir de les 20 h amb entrada gratuïta. L'escriptora i música berguedana Laia MaLo (1984) i l'editora Ester Andorrà recitaran diversos passatges del poemari de la rockera titulat Auguris d'innocència, que l'una ha traduït i l'altra ha publicat -al segell Labreu Edicions- en català.

La Papasseit celebra amb poesia i música -la vetllada també inclourà una sessió de la DJ Natàlia Lloreta- el sisè aniversari d'un projecte que va néixer a la plaça Gispert de la capital bagenca i, des de fa un parell d'anys, s'està al car-rer Barcelona. En una i altra ubicació, la llibreria s'ha convertit en un dels principals pols culturals de la ciutat, i un espai per on han passat bona part dels poetes catalans més destacats del present.

Laia MaLo, nom artístic de Laia Martínez López, va néixer a Berga i actualment viu a Mallorca i treballa com a traductora, sobretot del rus al català. A més, ha editat un parell de discos amb el duet Jansky i ha publicat fins ara cinc llibres de poemes.