La desena edició del Cerdanya Film Festival - Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que

tindrà lloc entre el 3 i l'11 d'agost a Puigcerdà, Llívia i Martinet, preestrena la programació aquesta setmana amb sessions a la Seu d'Urgell (avui, el 17 i el 24 de juliol) i a Castellfollit de la Roca (12 de juliol, amb doble sessió). És la primera vegada que el certamen surt del marc comarcal.

Amb el suport de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i l'Espai Ermengol, la capital alt-urgellenca acollirà una selecció de films infantils, una sessió fantàstica i gamberra, i una de curts documentals. La ciutat, arran de la desaparició del malaurat Festival Picurt, els darrers anys havia perdut l'oportunitat de projectar els millors curts de l'any en curs. La seu de les projeccions serà la Sala Immaculada (carrer del Carme, 9).

Pel que fa a les sessions habituals del festival a la Cerdanya, ja es poden reservar les entrades gratuïtes i numerades (aforament limitat) a la web del certamen, www.cerdanyafilmfestival.cat/entrades). També estaran disponibles a taquilla abans de cada sessió durant l'esdeveniment.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival adherit a Catalunya Film Festivals i a Costa Brava - Girona Festival, i està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission.