«Super Trouper»

? Grup: Anem de Canto. Direcció i adaptació: Gemma Ribalta. Direcció musical: Gemma Lorenzo i Gemma Ribalta. Coreografia: Carme Fernández. Intèrprets: Isaura Armengau, Gemma Lorenzo, Tània Torras, Noa Fernández, Jordi Pons, Alejandro Ortega, Carles Castro, Adrià Baselga, Lídia García, Marta Bravo, Laia Martín, Pere Antón Lapeña, Mar Aubets i Pau Garcia. 13 de juliol. Cal Gallifa de Sant Joan.

Els joves integrants del grup Anem de Canto, de Sant Joan, afrontaven dissabte el repte de portar a escena Super Trouper, un musical basat en les cançons més populars d'Abba. Un repte que es va superar amb bona nota. Des de la primera cançó i fins al brillant número final, amb tota la companyia cantant i ballant Waterloo, l'espectacle és una festa de música, ball i color, que transmet alegria i que va deixar el públic amb un molt bon gust de boca.

Els números musicals, autèntica clau de l'espectacle, es van anar succeint, amb unes interpretacions dels actors-cantants molt encertades (només en un parell de moments ràpidament superats va haver-hi un connat de desafinació) i amb unes coreografies no gens simples i molt ben executades. Tot i que el nivell general dels actors i actrius va ser molt bo, és de justícia assenyalar la feina feta per les dues actrius que van donar vida a la Donna (l'Isaura Armengau) i a la Sophie (la Gemma Lorenzo).

Una escenografia molt ben pensada i un vestuari que transporta a l'estètica més representativa dels anys 70, es van posar perfectament al servei del conjunt, i van obtenir un resultat final altament recomanable.