Jardins de llum, l'itinerari d'art efímer proposat per la Taula d'Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC) per a la celebració de la Festa de la Llum de Manresa, obre convocatòria adreçada a tots aquells artistes que, de forma individual o col·lectiva, vulguin presentar les seves propostes per formar part d'aquest recorregut artístic que tindrà lloc dimarts 20 de febrer, de dos quarts de set de la tarda a les deu del vespre.

El termini de presentació dels projectes finalitza el 20 d'octubre i els treballs han d'estar vinculats a la llum i l'aigua. El format de les propostes és lliure (instal·lació artística, circ, dansa o música) i s'han d'enviar al correu taulaartsvisualscc@gmail.com.

Jardins de llum s'inscriu en la línia de manifestacions festives a l'entorn de l'aigua i de la llum, facilitades per l'evolució de la tecnologia i els nous llenguatges efímers de l'art al carrer. Es valorarà preferentment el grau d'innovació i l'aportació estètica de les propostes, l'adequació als espais de l'itinerari i la resistència a les inclemències meteorològiques.