Primal Scream, Diego El Cigala, Mónica Naranjo, Manolo García i Amaia són alguns artistes confirmats del Festival del Mil·lenni de Barcelona. La primera data anunciada és la del 9 d'octubre, quan Saint Etienne commemorarà a l'Auditori el 25 aniversari de Tiger Bay. El mateix mes actuaran Matt Simons (dia 15, a l'Apolo), Mónica Naranjo amb Renaissance al Palau Sant Jordi (24) i Glen Hansard al Palau de la Música (30).

El novembre s'obrirà amb Primal Scream (4) i Mika (12) a Razzmatazz i Vanesa Martín al Sant Jordi (15). Quique González presentarà al Palau de la Música (27) el disc on música poemes de Luis García Montero. Diego El Cigala presentarà Entre Amigos el 8 de desembre al Liceu, on repassarà els grans èxits; quatre dies després el Niño de Elche farà el mateix amb Colombiana al Tívoli.

Manolo García actuarà els 27 i 28 de desembre al Palau de la Música per repassar el seu repertori, en acústic. Aquell mes també estan programats Il·legals (dia 13, Razzmatazz), Amaia (20, Liceu), Ana Belén (29, Palau de la Música) i Carlos Núñez (30, Palau).

Tindersticks (25 de febrer) i Rolando Villazón (25 de març) actuaran l'any vinent al Palau.