Quatre espectacles de carrer donaran vida a la segona edició d'El Forn-mostra d'estiu d'arts escèniques de Berga, del 24 d'agost al 7 de setembre. Les representacions es faran a la plaça del Forn de la capital berguedana, cada dissabte a les 10 de la nit.

La primera proposta es farà el 24 d'agost amb la posada en escena d' Insitu (Incito), de Tràfec Teatre. Aquesta peça de teatre gestual mostra al públic situacions que duen a terme uns individus que, mentre esperen la mort, es troben per atzar. Les entrades valen 8 euros i es poden comprar a Joieria Canals o bé des d'una hora abans de l'inici a la taquilla de l'accés a la plaça pel carrer de la Ciutat.

La Farsa oferirà dues propostes el 31 d'agost: la lectura dramatitzada de l'obra Noé al port d'Hamburg, de Joan Olivé; i la representació de Punt Mort, una peça de microteatre de Marta Rojals. La primera parla de l'estupefacció que causen Noé i la seva família quan arriben amb l'arca al port d'Hamburg per esperar l'arribada del diluvi. Punt mort presenta el temps que no passa d'una parella que té una avaria al vehicle amb el qual tornaven d'un casament. L'entrada serà amb el sistema de taquilla inversa.

L'obra La delació, coproduïda pel Konvent i l'Antic Teatre, es veurà el 7 de setembre. Iris Hinojosa, Gerard Vilardaga i Manuel Díaz pugen a l'escenari la detenció i l'assassinat de tres veïns de Berga que ajudaven la guerrilla anarquista l'any 1949, i altres casos de repressió. Les entrades valdran 8 euros.