Diverses famílies l'envolten. Miren els seus cabells vermells crespats, el seu vestit de vellut i el barret vermell que porta inclinat. Juga amb objectes senzills com un plat o un paraigua i els dona nous sentits. Ella protagonitza l'espectacle Tri-Circ, una de les propostes que es va poder veure diumenge al Giracirc de Collsuspina.

Què la va conduir a dedicar-se al món del circ?

Fa trenta anys que m'hi dedico. Era una cosa que m'agradava i no em va fer por llançar-m'hi. M'agrada el llenguatge artístic del circ, capaç d'englobar diferents elements com l'equilibri, el risc, la poesia, el teatre i sobretot el contacte amb el públic.

El circ depèn de festivals com el Giracirc?

Mantenir aquest estil de festivals és essencial per al futur del circ. Existeixen altres propostes similars a la de Collsuspina però n'hi hauria d'haver més per dibuixar un circuit. L'èxit està garantit perquè la gent ens ve a veure. Però l'administració hauria d'ajudar a potenciar més el circ als municipis petits.

Quin recorregut fa al llarg de l'any?

Volto sobretot per festes majors, festivals més grans però també festivals més petits, com aquest, que es fan des del cor.