Que parlin d'un, encara que sigui malament. Aquesta és una de les màximes que molts dels convidats als MTV Video Music Awards 2019 s'han aplicat per poder destacar en la catifa vermella entre estrelles del món de la música i del cinema com Taylor Swift, Sophie Turner, Adriana Lima, Miley Cyrus i Ariana Gran.

És el cas del cantant colombià de reggaeton i pop llatí J Balvin que va sorprendre a la catifa vermella amb un vestit de goma eva compost per uns pantalons vermell i samarreta blanca.

Una dura competència li va plantejar el raper nord-americà Lil Nas X, enfundat en un vestit vermell d'estil 'cow boy' amb el qual no va deixar indiferent a ningú. Un 'look' molt similar al del DJ Diplo.

El cantant i també actor Todrick Hall va decidir retre homenatge a l'arribada de l'home a la lluna fa 50 anys i es va presentar vestit d'astronauta.

La cubana Verónica Vega ha estat una de les que més ha donat que parlar en optar per una faldilla fabricada amb dòlars i un top amb una simple malla metàl·lica que deixava els seus pits a l'aire. La cantant Lizzo va acaparar tots els flaixos amb un ajustat vestit vermell i una boa de plomes del mateix color.