Ed Sheeran deixa els escenaris de forma temporal. Així ho anuncia el diari Daily Star, que atribueix la retirada (d'entorn un any i mig), perquè l'estrella pugui passar més temps amb la seva dona, Cherry Seaborn.

El músic, de 28 anys, tot just ha acabat ara la seva exitosa gira "Divide", en què ha ofert més de 280 actuacions i que l'ha mantingut prop de dos anys a la carretera.

"Com sabreu, o potser no, he estat de gira amb 'Divide' durant dos anys i aquest és l'últim dia de tot això. És una cosa molt agredolça", ja va avançar Sheeran als seus fans en l'última actuació del "tour", dilluns passat, segons recull el "Daily Star".

"M'encanta que sigueu aquí, acabar a Ipswich (Regne Unit). Aquest és el meu últim bolo probablement durant 18 mesos", va afegir el músic per sorpresa de tots.

Sheeran i Seaborn, que es van conèixer a l'escola, quan tots dos tenien 11 anys, es van casar en secret a la casa que tenen a Suffolk (est d'Anglaterra) l'any passat.

En alguna ocasió, l'estrella britànica ha explicat que un dels temes del seu àlbum "No.6 Collaborations Project" (2019) està inspirat en ella. En la lletra d'aquesta cançó, Sheeran afirma: "Podries estar literalment amb qui voldries, i m'has triat a mi. És simplement increïble".