Amb la seva caixa carregada de sorpreses i una bona colla de trucs de circ, els tres membres de la companyia cia La Tal van captivar el nombrós públic familiar que aquest dimecres a la tarda es va reunir a la plaça de Crist Rei de Manresa per veure el muntatge "The Incredible Box".

Com si de la butxaca del Doraemon es tractés, els artistes van anar traient de la seva caixa, situada al vell mig de la plaça, tota mena de trucs i objectes, des d'un petit canó fins a peixos i elements marins. I de paraules, poques. El 'show' va demostrar que amb un ampli repertori d'onomatopeies es pot fer passar una bona estona.

Un barbut amb un enorme pur a la boca, un llenguatge propi dels Picapedra i una actitud de domador de circ, va liderar un trio 'showmans' que va aconseguir guanyar-se els aplaudiments del públic. Ell i els seus dos ajudants van saber mesclar notablement els riures, la màgia i l'espectacle.

La plaça es va omplir de grans i petits que van estar ben atents durant els 50 minuts que ha durar l'actuació, amb números de circ ben famosos com l'home que és disparat per un canó com si d'una bala es tractés o l'home que és travessat per espasses dins d'una caixa. I en el moment culminant de l'espectacle, la caixa, la incredible box, es va convertit en un escenari del fons del mar on el 'barbut' va interpretar a Tritó i un dels seus súbdits va fer una aplaudida i riguda imitació d'una fràgil sirena.