La pel·lícula 7 raons per fugir, dels manresans Gerard Quinto, David Torras i Esteve Soler, es podrà veure en dos dels certàmens cinematogràfics més importants que se celebraran aquesta tardor, el Festival Internacional de Sant Sebastià (20-28 de setembre) i el Raindance Film Festival de Londres (18-25 del mateix mes).

La cinta es podrà visionar al festival de Sant Sebastià dins de la secció Made in Spain, que no té caràcter competitiu, sinó que és una plataforma d'exhibició de les millors produccions fetes arreu de l'Estat durant la temporada i amb la voluntat de donar-los projecció internacional. A més de 7 raons per fugir, també es veuran, entre d'altres, films com Dolor y gloria, el darrer títol de Pedro Almodóvar, i Buñuel en el laberinto, de Salvador Simó. Ambdues formen part del trio de pel·lícules preseleccionades per representar Espanya als Oscars.

La versió anglesa del film - 7 Reasons To Run Away- s'estrenarà al Regne Unit en el marc del Raindance Film Festival i competirà en la categoria de millor pel·lícula internacional. La cinta de Torras, Quinto i Soler va arribar a les sales comercials l'abril passat, però prèviament es va estrenar a Austin (EUA), al South by Southwest Festival. També s'ha projectat al Festival de Màlaga de Cine Espanyol, al Fantaspoa de Porto Alegre (Brasil) i al de Karlovy Vary (Txèquia), un dels més antics del món.